content_copy
top of page

Tips voor het gebruik van wasparfum

Hou jij ook van fris gewassen kleding? Wasparfum is hiervoor de oplossing. In deze blog lees je meer over wasparfum, de voordelen ervan en hoe je het kunt gebruiken.


Wat is wasparfum?

Wasparfum is een product dat je kunt gebruiken om je wasgoed een lekkere geur te geven. Het is een substantie die je toevoegt aan je bestaande wasmiddel. Wasparfum heeft een unieke geur waardoor al jouw was weer heerlijk ruikt. Het is verkrijgbaar in verschillende geuren, van bloemige en fruitige tot houtachtige en frisse geuren. Er is vast en zeker een geur waar jij blij van wordt!


Hoe gebruik je wasparfum het best?


Het is belangrijk om je wasparfum goed te gebruiken voor een optimaal resultaat. Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee kunt houden:


  1. Volg altijd de instructies op het etiket van het wasparfum. Dit geeft je informatie over hoeveel wasparfum je moet gebruiken en hoe je het het beste kunt toevoegen aan je was.

  2. Voeg het wasparfum toe aan het wasmiddel en niet rechtstreeks aan het wasgoed. Zo wordt het parfum beter verdeeld en blijft de geur langer hangen.

  3. Gebruik niet te veel wasparfum. Te veel wasparfum kan ervoor zorgen dat je wasgoed gaat plakken of dat de geur te sterk wordt.

  4. Probeer het wasparfum te gebruiken op lagere temperatuur. Op hogere temperaturen kan het wasparfum snel verdampen, waardoor de geur minder lang blijft hangen.


Waarom ruik ik mijn wasparfum niet?


Er zijn een aantal redenen waarom je het wasparfum dat je hebt gebruikt misschien niet ruikt:


  1. Je hebt misschien te weinig wasparfum gebruikt. Probeer de aanbevolen hoeveelheid op het etiket van het wasparfum te gebruiken of iets meer als je wilt dat de geur sterker is.

  2. Het wasparfum kan verdampt zijn tijdens het wassen op hogere temperaturen. Probeer het wasparfum te gebruiken op lagere temperaturen om te voorkomen dat het verdampt.

  3. Het wasgoed kan te vol zijn geweest. Als je te veel wasgoed in één keer wast, kan het wasparfum moeilijker in het wasgoed doordringen en kan de geur minder sterk zijn.

  4. Het wasgoed kan te vuil zijn. Als het wasgoed erg vuil is, kan het wasparfum moeilijker de geur afgeven. Was het wasgoed daarom eerst goed voordat je wasparfum gebruikt.


Shop nu jouw favoriete wasparfum!


Wasparfum is een fantastische toevoeging aan je wasroutine als je je kleding een onweerstaanbare geur wilt geven. In onze webshop hebben wij een breed assortiment aan wasparfums, diverse geuren en formaten. Zo hebben wij sinds kort een nieuw assortiment van Mami Milano, bij aankoop van een product van Mami Milano ontvang je nu een gratis proefpakket met wasstrips van Cleanbee erbij. Heb je vragen over onze wasparfums? Ontvang gratis advies via de mail of telefoon. Je kunt ook vrijblijvend contact opnemen via het contactformulier.

68 weergaven0 opmerkingen
bottom of page